Välkomna till Ankarsviks skola F-6
Med närhet till både skog och hav blir naturen en naturlig del i vår undervisning. Vi har en vacker havsutsikt och gångavstånd till strand och skogsområden. Skolan ligger mitt i byn Ankarsvik på södra delen av Alnö.

I skolans närhet ligger Lanternans förskola med vilken vi har ett samarbete för att få en smidig övergång från förskola till förskoleklass/skola.

Ankarsviks skola ligger i framkant vad gäller IT-utrustning. Vi har SMARTboard som är en interaktiv whiteboard med touch-funktion i samtliga klassrum. Alla elever har tillgång till Ipads och datorer i undervisningen.

Skolan och fritidshemmet tillvaratar elevers olikheter, talanger och förmågor. Såväl elever som personal och föräldrar ska känna trygghet i att deras behov och möjligheter synliggörs och respekteras.

Restaurang Ankaret

Meny vecka 20
Måndag:

♦ Pasta med kalkonsås

Tisdag:

♦ Grönsakswok

Onsdag:

♦ Kalops med kokt potatis

Torsdag:

♦ Ugnsstekt falukorv, stuvade morötter och potatis

Fredag:

♦ Kycklingtacos med tillbehör